Restaurant Koper

OVER

restaurant koper

Geschiedenis

hoe het begon

De wens om samen een restaurant te beginnen is er al een aantal jaar. Beide opgegroeid in Hoofddorp, maar inmiddels mogen we onszelf echte muggen noemen. Op de Oude Groenmarkt hebben we elkaar ontmoet. Sinds 2011 samenwonend in Haarlem , inmiddels getrouwd en nu ook ons eigen restaurant!

Toen deze unieke kans om een restaurant te beginnen in Haarlem, hartje centrum, op ons pad kwam, hebben wij deze met beide handen aangegrepen.

meer over

Bas & Daisy

Bas Noordhuis is al van jongs af aan in de keuken te vinden. Als kind kookte hij al met zijn oma en wist toen al dat hij later kok wilde worden. Na het afronden van de koksopleiding heeft hij inmiddels jarenlang ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven.  Ook heeft hij keukens vanaf het begin opgestart.

Zijn keuken is een mix van klassiek en modern. Hij laat zich graag inspireren door verschillende internationale smaken en geeft hier vervolgens zijn eigen draai aan!

 

 

Daisy Noordhuis -de Moor heeft verschillende functies bekleed in de horecasector en weet als geen ander waar gastvrijheid voor staat. De laatste jaren is haar interesse in wijn steeds meer gegroeid. Inmiddels heeft ze aardig wat kennis opgedaan en onlangs als kers op de taart haar eerste wijnbrevet SDEN-3 behaald. In combinatie met haar passie zorgt dit ervoor dat ze altijd op zoek is naar verassende wijnen en mooie wijn-spijs combinaties. 

We verheugen ons erop om
onze expertises samen te laten komen in ons restaurant. 

nl_NL